Tucak nakon ulaska u četvrtfinale: ‘Odigrali smo fenomenalnu utakmicu, napadački nas je bio pun bazen, moćni obrambeno’

Tokio, 31.07.2021 - Utakmica 4. kola vaterpolo turnira Olimpijskih igara Tokio 2020 između reprezetnacija Hrvatske i Srbije. Na slici izbornik Ivica Tucak. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Hrvatski vaterpolisti u 4. kolu olimpijskog turnira u Tokiju pobijedili su branitelja naslova Srbiju 14:12 i osigurali plasman u četvrtfinale te će u ponedjeljak protiv Španjolske igrati za prvo mjesto u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemojmo ovo nazivati velikom, nego značajnom pobjedom za nas. Matematički smo unutra, ostvarili smo prvi cilj. Nakon poraza ove dvije pobjede pokazale su da vrijedimo puno, ali nema euforije, tek nam dolaze najbitnije utakmice. Sa Španjolskom igramo za prvo mjesto, ali ono nije bitno jer se u drugoj skupini svašta događa”, rekao je izbornik Ivica Tucak.

“Crne rupe događaju se svima u svakom sportu, nitko ne igra od početka do kraja savršeno kao stroj. Odigrali smo fenomenalnu utakmicu, napadački nas je bio pun bazen, moćni obrambeno. Čestitke momcima, čvrstom smo s nogama na tlu, imamo velike šanse, ali moramo se dobro pripremiti”, rekao je izbornik, ali se zasad nije želio osvrtati na suđenje.

“Ne znam zašto nama isti gospodin sudi već treći put. Sudili su kako misle da znaju”, zaključio je Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.