Tucak: Osjetili smo da je Hrvatska uz nas i to je definitivno pomoglo da se popnemo na vrh

Foto: snimka zaslona

U Temi dana gosti su bili svjetski vaterpolski prvaci, izbornik Ivica Tucak i Maro Joković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Predivan osjećaj, ljudi su prepoznali taj rezultat koji smo napravili. I mi smo osjetili u Budimpešti da je Hrvatska uz nas i to je definitivno pomoglo da se popnemo na vrh”, rekao je Tucak.

“Igrali bi i prije fantastično, turnir u Riju, prethodni SP u Kazanu, međutim srebro je srebro, fenomenalan uspjeh, ali nakon te utakmice ste tužni, razlika između srebra i zlata je ogromna”, kaže on.

“Vidjeli smo koliki je interes javnosti za vaterpolo, iz pobjede u pobjedu taj interes je rastao. Osjetili smo da Hrvatska diše s nama, da su uz nas, da nas bodre, predivan je osjećaj kad znaš da to što radiš ima smisla, da nekog uveseljava. Hvala svima koji su nam slali poruke podrške i koji su nas dočekali u velikom broju”, kaže Maro Joković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Od četvrtfinala pa do kraja morali smo pobijediti velike momčadi. Italija je vrh, o Srbiji ne treba govoriti, Mađarska je svjetski prvak iz 2013. i domaćin natjecanja. Dobiti te tri reprezentacije u nokaut fazi je stvarno fantastičan rezultat. Dobro nam je došla utakmica protiv Rusije, jer kad ide sve glatko u skupini to zna zavarati za kasnije”, zaključio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.