Tuchel: ‘Ne znam kako da to opišem, ali nekako ste mogli osjetiti da nam je naslov sve bliži’

epa09235893 Chelsea's manager Thomas Tuchel (L) and Manchester City's manager Pep Guardiola (R) react on the touchline during the UEFA Champions League final between Manchester City and Chelsea FC in Porto, Portugal, 29 May 2021. EPA/David Ramos / POOL

Drugi naslov prvaka Europe osvojio je Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nevjerojatno je podijeliti ovo postignuće sa svima. Uspjeli smo! Wow. Ne znam kako da se osjećam. Bio sam toliko zahvalan što sam drugi put u finalu, no ovaj put sam se osjećao drugačije. Ne znam kako da to opišem, ali nekako ste mogli osjetiti da nam je naslov sve bliži”, počeo je Thomas Tuchel.

“Igrači su bili odlučni i spremni pobijediti. Željeli smo im biti kamen u cipeli. Poticali smo sve igrače da se istaknu, da budu hrabriji i da stvaraju opasne kontranapade. Bila je to teška utakmica. Morali smo pomagati jedni drugima”, objasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.