Tuchel novinarima: ‘Ako imate hrabrosti, uđite u svlačionicu pa pitajte igrače’

tuchel
epa08599818 Paris Saint Germain's head coach Thomas Tuchel reacts during the UEFA Champions League quarter final match between Atalanta and Paris Saint-Germain in Lisbon, Portugal 12 August 2020. EPA/David Ramos / POOL

PSG je uspio sa 1:0 pobijediti u četvrtom kolu Lige prvaka RB Leipzig i tako je ostao u utrci za plasman u osminu finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Govorili ste prije utakmice da nam treba pobjeda, da moramo pobijediti pod svaku cijenu. Evo, pobijedili smo, bila je ovo jako teška utakmica za nas. I znao sam da će biti takva. Oprostite, što želite reći? Pokušali smo igrati, ali oprostite… Igrali smo večeras da bismo uradili što? Da bismo pobijedili”, rekao je trener Thomas Tuchel.

“Znate i sami koliko imamo ozlijeđenih igrača. Ovo je bio veliki izazov i mi smo uspjeli osvojiti tri boda. Ako hoćete reći da je važnije igrati dobro nego pobijediti, u redu. To je vaše mišljenje, nije moje”, dodao je.

“Umoran sam od odgovaranja na vaša pitanja. Ako imate hrabrosti, ako imate hrabrosti, uđite u svlačionicu pa pitajte igrače. Momci su mrtvi, igrali su svim srcem”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.