Tudor: maksimalna mobilizacija za uzvrat protiv Dundalka

Trener nogometaša Hajduka Igor Tudor najavio je kako će njegova momčadi biti maksimalno mobilizirana u sutrašnjoj uzvratnoj utakmici na stadionu Poljud dugog pretkola Europske lige protiv irske ekipe Dundalk bez obzira što su Splićani u prvoj utakmici pobjedili sa 2-0, te je upozorio kako momčad Dundalka nije bezazlena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hajduk će u sutrašnjoj utakmici nastupiti maksimalno mobliziran, mi smo u gostima napravili lijep rezultat, ali u nogometu su iznenađenja uvijek moguća i mi ćemo nastojati da se to u uzvratu protiv Dundalka ne dogodi”, rekao je Tudor na današnjoj konferenciji za novinare.

Po njegovim riječima hrvatski su mediji podcjenili momčad Dundalka nakon što ju je Hajduk prošlog tjedna pobjedio na njenom terenu u Irskoj, te je upozorio kako ekipa Dundalka nije nimalo bezazlena.

“Glavni razlog Hajdukove pobjede u gostima je taj što smo mi bili fantastični, a ne zato što je Dundalk tobože neozbiljna ekipa kako to neki žele prikazati”, istaknuo je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On smatra kako momčad Dundalka ima fanatizam, snagu i fizičku moć te kvalitetu koja nije ekstra, ali ima organizaciju igre i čvrstinu, te Hajduk ne smije ući opušteno u sutrašnju utakmicu.

“Na meni je da ne dozvolim da se ekipa opusti niti malo, i tako će i biti”, poručio je Tudor.

Sutrašnja utakmica na Poljudu počinje u 20.15 sati, a Tudor očekuje lijepu atmosferu na stadionu. Pobjednik iz dvoboja Hajduk – Dundalk u sljedećem će se pretkolu Europske lige sastati sa pobjednikom iz dvoboja Atlantas (Litva) – Šahtar Karagandi (Kazahstan).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.