Tudor uoči velikog derbija: Pritisak je na njima

Foto; fah

U nedjelju od 20.45 sati igra se derbi francuskog prvenstva između Marseillea, kojeg vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor, i PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj je to prvoplasirane i druge momčad Ligue 1. PSG je na vrhu ljestvice s 57 bodova, a odmah iza njega je Marseille s 52 boda.

– Malo je mjesta za promjene s obzirom na način na koji igramo. Igramo pozitivan nogomet, koji nije prljav. Ako uspiješ biti na višoj razini protiv jakih momčadi, to ti daje više hrabrosti kako bi mogao napredovati. Bit će teško uzeti bodove jer je protivnik u dobrom stanju. Moramo biti na maksimumu svojih mogućnosti, rekao je Tudor na konferenciji za medije uoči utakmice.

– Nitko nije favorit protiv njih. Bit će ovo važan, ali ne odlučujući dvoboj u ligi. Još je puno bodova u igri. Pritisak je na njima, na momčadi koja ima igrače kao što su Messi, Neymar, Ramos, Hakimi… Oni moraju pobijediti svaku utakmicu. Nadamo se da ćemo ponoviti utakmicu iz Kupa, ali sve utakmice su različite, dodao je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, trener PSG-a Christophe Galtier nije se složio s Tudorovom konstatacijom da su Parižani favoriti zbog loše forme u kojoj se nalaze.

– Da bi bili favoriti, morali bi u drugačijoj formi ući u utakmicu, rekao je Galtier te dodao da se moraju poboljšati ako žele pobijediti impresivan Marseille na gostovanju, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.