Turci otkrili što Hajduk i Dinamo nude Bešiktašu za Rebića

rebić
Foto: fah

Hrvatski nogometaš Ante Rebić pokušava pronaći klub u koji bi preselio već u siječanjskom prijelaznom roku, a turski mediji pišu o interesu Dinama i Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je njegovom menadžeru poručeno da potraži klub za svog klijenta. Problemi su nastali nakon što se navodno neprimjereno ponašao tijekom treninga, nakon izjave trenera Buraka Yilmaza da ne igra dovoljno dobro da bi nastupio u prvom sastavu.

Rebić je stigao prošlog ljeta iz Milana u besplatnom transferu i od njega se očekivalo da bude veliko pojačanje, ali nikako da zabije gol.

Navodno je ideja bila Rebića poslati u Wolfsburg, njemački klub u kojem bi ponovno surađivao s Nikom Kovačem. Zatim je ponuđen Dinamu i Hajduku. Niti jedan klub nije odbacio mogućnost da ga dovede, ali piše se da su oba odbila platiti iznos za njegovu posudbu ili transfer. Hajduk i Dinamo navodno su spremni na sebe preuzeti tek dio toga, odnosno željeli bi dovesti Rebića za iznos koji ne premašuje 400.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.