Turska: Nogometaš pod krinkom koronavirusa ugušio sina, jedanaest dana kasnije sve priznao

Tsevher Toktash
Foto: snimka zaslona

Stravičan zločin pod krinkom koronavirusa dogodio se u Turskoj. Naime, nogometaš tamošnjeg niželigaša Burse, 32-godišnji Tsevher Toktash priznao je da je na spavanju ubio svog petogodišnjeg sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mališan je primljen u lokalnu bolnicu gdje mu je dijagnosticiran koronavirus, a preminuo je dva sata nakon toga i to u prisutstvu oca.

Liječnici su potvrdili da je preminuo od respiratornih problema, ali nisu utvrdili da uzrok smrti ipak nije koronavirus nego ga je ubio otac,

Tek 11 dana nakon zločina nogometaš je u policijskoj postaji priznao kako je zadavio vlastitog sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stavio sam jastuk na lice svog sina koji je ležao na leđima. Oko 15 minuta sam pritiskao jastuk bez podizanja, dok se moj sin cijelo vrijeme borio. Kad je prestao disati, podigao sam jastuk. Tada sam vikao doktorima da mi pomognu kako bih odbacio bilo kakve sumnje”, opisao je.

“Nikada nisam volio svog najmlađeg sina od njegovog rođenja. Ne znam zašto ga ne volim. Jedini razlog zašto sam ga ubio je taj što ga nisam volio, ali nemam mentalnih problema”; stoji u stravičnom priznanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.