Turski mediji: Danas sastanak oko Bjelice, ima i jedan problem

Foto: fah

Turski mediji pišu kako Nenad Bjelica samo što nije postao novi trener Fenerbahčea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Na sastanku, koji će se održati u upravi kluba u skladu s pravilima o socijalnoj distanci, glavna tema će biti tko će ubuduće sjediti na klupi Fenerbahčea, nakon što je donedavni trener Ersun Yanal podnio ostavku. Koc je razgovarao s hrvatskim stručnjakom Nenadom Bjelicom, koji se ističe kao najizgledniji kandidat, no ne očekuje se da predsjednik danas donose odluku da je on novi trener ili da je objavi javnosti i to zbog više sile, pandemije koronavirusa”, pišu.

“Ukoliko bi se riješile sve formalnosti s tim trenerom, Bjelica ne može doputovati u Tursku zbog restrikcija vezanih uz putovanja. Čak i ako bi uspio doći, uprava Fenera ne želi da on mora u Istanbulu prvih 14 dana provesti u karanteni. Čeka se normalizacija okolnosti”, dodaje se.

No, Bjelicu navodno čekaju i neke poteškoća, npr. uprava Fenerbahčea inzistira da glavni asistent jednog od turskih nogometnih simbola mora biti Turčin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.