Tuttosport: Nakon Mandžukića Milan dovodi Douglasa Costu?

Foto: fah

Kako piše Tuttosport nakon angažmana Marija Mandžukića Milan razmišlja o dovođenju Douglasa Coste do kraja zimskog prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prošle sezone brazilski je nogometaš stigao u Bayern na posudbu, no prvak Europe već je obavijestio Juventus kako nisu spremni okupiti njegov ugovor na kraju sezone. Nakon toga Milan je zatražio informacije o 30-godišnjem krilnom igraču koji je ove sezone tek šest utakmica započeo u dresu bavarskog kluba te je odigrao tek ukupno 654 minute u svim natjecanjima.

Milan je, dakle, pokazao zanimanje za Costu, no obeshrabrila ih je informacija prema kojoj spomenuti nogometaš ima plaću od čak šest milijuna eura godišnje. Takav bi podatak mogao do kraja obeshrabriti milanski klub, a na San Siru su i dalje zainteresirani za Floriana Thauvina, krilnog napadača Marseillea, koji bi na ljeto u Milan mogao doći kao slobodan igrač.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.