U jeku velike krize Bayerna: Niko Kovač ostao bez Jamesa Rodrigueza

Foto: fah

Vezni igrač kolumbijske reprezentacije i njemačkog nogometnog prvaka Bayerna James Rodriguez (27) pauzirat će najmanje mjesec dana nakon što je na treningu bavarskog sastava u utorak ozlijedio koljeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James je ozlijedio ligamente koljena i prvih 10 dana morat će mirovati, a nakon toga kreće s terapijom.

“Za sada je teško procijeniti koliko će izbivati s terena, ali sigurno ga neće biti nekoliko tjedana,” poručili su iz kluba.

Kolumbijac je treći igrač bez kojeg je Niko Kovač ostao zbog ozljede koljena. Već duže vrijeme su izvan stroja i Corentin Tolisso, te Kingsley Coman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James, koji je od srpnja 2017. na posudbi u Bayernu iz Real Madrida, ove sezone se nije previše naigrao. Nastupio je u osam od 11 ligaških utakmica, a samo je u jednoj utakmici igrao svih 90 minuta. Ove sezone je zabio tri gola i ima dvije asistencije.

Njemački i španjolski medij su naveli kako je kolumbijski reprezentativac jedan od predvodnika pobune protiv trenera Kovača nezadovoljan činjenicom da je ispao iz prvog sastava.

Bayern se nakon 11 kola nalazi na petom mjestu sa Bundeslige sa 20 bodova, sedam manje od lidera Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.