UEFA donijela veliku odluku oko kvalifikacija za Ligu prvaka

Foto: UEFA

UEFA bi navodno mogla “skratiti” ili čak potpuno ukinuti kvalifikacije za svoja klupska natjecanja, tvrdio je The Times, ali od toga ipak neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA je odlučila takav sustav zadržati pa će svi takvi klubovi dobiti šansu da kroz pretkola možda izbore prolazak u skupine Lige prvaka, a i dobit će neki financijski prihod od toga.

“UEFA nikada nije razmatrala o onemogućavanju domaćih prvaka njihovog istinskog prava da pokušaju ostvariti kvalifikaciju u grupnu fazu Lige prvaka na terenu. UEFA želi pojasniti da trenutno jednostavno prati razvoj situacije i svaki potencijalni utjecaj na format kvalifikacijskih krugova za klupska natjecanja sljedeće godine. Do danas nisu razvijene posebne mogućnosti za format kvalifikacija za europska klupska natjecanja”, pojasnili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.