UEFA smanjila cijene za finale Europske lige

Foto: fah

Europska nogometna federacija (UEFA) smanjila je cijene ulaznica za finale Europske lige skoro za trećinu u odnosu na prethodne sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale Europske lige na rasporedu je 29. svibnja na Olimpijskom stadionu u Bakuu koji prima 64.000 gledatelja.

Najjeftinije ulaznice stajat će 30 eura što je za 15 eura manje u odnosu na posljednja dva finala u Lyonu (2018) i Stockholmu (2017).

Iduća kategorija ulaznica koštat će 50 eura što je 20 eura manje u odnosu na prethodna dva finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treća kategorija ulaznica stajat će 90 eura, a najskuplje ulaznice stajat će 140 eura, 10 manje od finala iz 2018. i 2017.

Prodaja ulaznica kreće 7. ožujka, a trajat će do 21. ožujka, a UEFA će za finale u Bakuu u slobodnu prodaju pustiti 37.500 ulaznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.