UFC borac: ‘Stipe Miočić? Ja sam u ovom trenutku vjerojatno teži od njega’

Foto: Instagram

Anthony Smith ne misli kako bi se Stipe Miočić trebao boriti za privremenog prvaka teške kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jon Jones loše bira vrijeme za najave mečeva. Sad kad je Ngannou ozlijeđen, a Gane je izgubio, sad se odjednom želi boriti. Kao da je čekao ovakav trenutak. Njegov meč protiv Miočića? Volim Stipu, ali to nije tako velik meč za Jonesa. To bi mu bilo pametno jer se radi o stilski najboljem meču za njega. Rekao bih da mu je Stipe najlakši protivnik, ako gledamo top 3 ili 4 teškaša”, smatra Smith.

“Znam da ovo neće biti popularno mišljenje i nadam se da Stipe neće ovo vidjeti te misliti da govorim gluposti o njemu. On zna da ga volim i slažem se da je on najveći teškaš u povijesti. Ali on je jedva teškaš. Ja sam u ovom trenutku vjerojatno teži od njega”, dodao je i nastavio:

“Stipe i ja imamo istog menadžera kojem stalno govorim da mu predloži prelazak u polutešku. Nije da je to moj problem, ali on može skinuti kilažu. Želimo vidjeti kakav bi Jones bio u teškoj kategoriji, a onda ga upare s Miočićem koji je zapravo poluteškaš koji ne želi skidati kile. Mislim da time nećemo dobiti pravu sliku Jonesa u teškoj kategoriji. Naučit ćemo nešto, aii ja ga želim vidjeti protiv pravog, velikog teškaša.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.