Uhićen sudac Zvonko Vekić kojeg je Mamić optužio za primanje mita: Pretresi u tijeku

Sudac Zvonko Vekić priveden na ispitivanje
Foto: fah

Uhićen je sudac Zvonko Vekić, neslužbeno doznaje HRT. Navodno ga se sumnjiči za pranje novca, a u tijeku su policijski pretresi. Suca Vekića USKOK je već bio uhitio u lipnju, nakon što ga je Zdravko Mamić optužio za primanje mita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvonko Vekić i osječki suci Darko Krušlin i Antu Kvesić sumnjičili su se za primanje oko 400.000 eura mita od Zdravka Mamića u zamjenu za oslobađajuću presudu u prvom sudskom postupku te za odbacivanje druge optužnice protiv njega. USKOK ga je je sumnjičio i za primanje mita u u obliku ljetovanja i putovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.