Ultimatum: Je li predsjedniku Reala dosadilo Ramosovo premišljanje?

Foto: fah

Je li čelnik Real Madrida Florentino Perez izgubio strpljenje sa Sergijom Ramosom, inače kapetanom spomenutog kluba? Ako je vjerovati španjolskim medijima čini se kako čelnike Kraljevskog kluba iritira ponašanje jedne od legendi Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Ramos još uvijek nije produljio ugovor s Kraljevima, zbog čega su mu navodno iz madridskog kluba postavili ultimatum, dosadilo im je njegovo ”nećkanje”, uskoro bi se trebalo vidjeti koliki su zapravo dosezi tog ultimetuma budući da Ramosu ne manjka ponuda drugih klubova, iako je najavio kako želi ostati u klubu u kojem je stekao kultnu status. Dakle, Ramos ima ponudu za produljenje ugovora, a ugledna Marca, bliska Realu, tvrdi kako je krajnji rok za potpis do kraja ožujka.

Proteklih dana je bilo nekoliko sastanaka, ali odgovor na novi jednogodišnji ugovor s opcijom produljenja još uvijek ne stiže. Real treba odgovor što je prije moguće kako bi se na vrijeme okrenuo nekim novim opcijama, moraju pronaći alternativu u slučaju da Ramos ipak napusti klub.

Podsjetimo, Ramos je Realov član od 2005. godine te je s vremenom postao simbol i legenda kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.