Trener Rijeke najavio derbi s Dinamom: ‘Nećemo se povući’

Zagreb, 24.11.2020 - Odgođena utakmica 9. kola Prve HNL Lokomotiva - Hajduk. Na fotografiji Goran Tomić, trener NK Lokomotiva. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Nogometaši Dinama i Rijeke na Maksimiru sutra igraju derbi 24. kola HNL-a. Novi trener Rijeke, Goran Tomić, uspio je konsolidirati momčad nakon serije loših rezultata te čak dva poraza u vrlo kratkom vremenu na svom terenu od Hajduka, sa ta dva poraza Riječani su kompromitirali svoje četvrto mjesto koje trenutačno drže na ljestvici Prve hrvatske nogometne lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret protiv Dinama za klupske stranice najavio je trener Rijeke Goran Tomić. Rijeka se, kako tvrdi, neće povući pred Dinamom.

“Protiv Osijeka sam vidio Rijeku koja se želi nadigravati i ostvariti pozitivan rezultat. Nismo se povukli i htjeli smo igrati otvorenog garda, ja sam uvjeren da ova ekipa to može na domaćem i na gostujućem terenu. Igrači su pokazali svoju kvalitetu, sigurno da ima još puno nedostataka na kojima moramo raditi, ali generalno sam zadovoljan”, kazao je Tomić, inače svojedobno trener Lokomotive te je dodao:

“Dinamo je u dobroj formi, ali Rijeka je već pobijedila Dinamo na Maksimiru ove godine. Nećemo se povući u svoj šesnaesterac, suprotstavit ćemo se jer je to jedini način da se nekome uzme bodove. Igrači su u dobrom stanju i s optimizmom idemo u Maksimir.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.