Uoči finala Eura ovako se ‘poštuju’ epidemiološke mjere: U Londonu Englezi uglavnom luduju sami sami sa sobom…

Foto: fah

Večeras će u Londonu, na Wembleyju, pasti zastor na jedno kontroverzno natjecanje, koje bi u normalnim okolnostima bilo istinski spektakl. Dakako, govorimo o finalu Europskog nogometnog prvenstva u kojem igraju Italija i domaćin Engleska, koja je do finala došla na krilima nizozemskog suca te i iz nepostojećeg kaznenog udarca dosuđenog u produžetku polufinala protiv Danske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči finala u Londonu, u kojem se kao poštuju epidemiološke mjere zbog pandemije koronavirusa, a zbog čega se navijači gostujuće reprezentacije mogu vidjeti u puno manjem broju nego što bi to inače bio slučaj, je ludilo. Englezi očekuju prvi naslov prvaka Europe u povijesti te smatraju kako je ovo jedna od najvećih utakmica engleske reprezentacije u povijesti, ili barem od 1966. godine kad su prvi i jedini puta bili svjetski prvaci, dakako, i suci su im malo na domaćem terenu pomogli. Što je red, red je.

Iako se finale igra večeras od 21 sat na tisuće navijača kreće se prema Wembleyju ulicama Londona.

Očekuje se spektakl, a bio bi još i veći da nema korone i svega onoga što ona nosi sa sobom, kako fizički, tako i psihički, mentalno. Domaća reprezentacija će imati ogromnu podršku sa tribina, ali Italija je veoma iskusna reprezentacija, Talijani su kroz povijest navikli igrati ovakve utakmice, utakmice od velike važnosti i više su ih puta dobivali nego Englezi, koji prije ovog Eura nikad nisu ni bili u finalu. Da nije bilo sudaca možda ih ni sada u finalu ne bi bilo…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.