Uoči olimpijskih kvalifikacija Srbija uvjerljiva protiv Grčke

Zagreb, 16.04.2016. - Utakmica 5. kola A-1 Lige za prvaka za košarkaše Cibona - Zagreb. Na fotografiji Nebojša Joksimović. foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ/ lsd

Košarkaši Srbije u utorak su u beogradskoj Kombank Areni uvjerljivo svladali Grčku s 91-76 u posljednjoj pripremnoj utakmici pred olimpijske kvalifikacijske turnire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Jokić s 20 koševa i Miloš Teodosić sa 16 predvodili su strijelce momčadi pod vodstvom Aleksandra Đorđevića, dok su kod Grka najbolji bili Giannis Antetokuonmpo s 14 i Stratos Perperoglou s 12 koševa.

Grčka je jedan od mogućih suparnika hrvatskim košarkašima na turniru u Torinu, gdje će Grci igrati u skupini s Meksikom i Iranom, dok će naša reprezentacija loviti mjesto u polufinalu u grupi s Italijom i Tunisom.

Srbija će u beogradskoj Areni za suparnike u skupini imati Angolu i Portoriko, dok će u drugoj grupi igrati Češka, Latvija i Japan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve dvije reprezentacije iz svake skupine će izboriti plasman u polufinale, a samo pobjednici sa svakog od tri turnira (Beograd, Torino, Manila) izborit će mjesto na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.