Uoči US Opena branitelj naslova Rafael Nadal otkazao nastup: ”Nemamo kontrolu nad bolešću, odlučio sam se slušati svoje srce”

Foto: fah

Španjolski tenisač, Rafael Nadal, oglasio se na društvenim mrežama kako bi ljubiteljima tenisa priopćio vijest koju su mnogi i očekivali. Naime, nakon puno premišljanja Rafal Nadal je odlučio da ipak neće igrati na US Openu, a listu sudionika predvodi trenutačno najbolji tenisač svijeta Novak Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon puno razmišljanja odlučio sam ne igrati ovogodišnji US Open. Situacija je u svijetu vrlo komplicirana, slučajevi oboljelih od virusa Covid-19 se povećavaju, čini se kako ipak nemamo kontrolu nad bolešću”, napisao je Nadal u drugoj objavi na Twitteru, uz fotografiju s peharom pobjednika US Opena dodao:

“To je odluka koju nikada nisam htio donijeti, ali odlučio sam se ovog puta slijediti svoje srce i za sada radije ne putujem”.

Podsjetimo, Nadal je četverostruki pobjednik US Opena i aktualni pobjednik, koji ipak neće braniti naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, US Open ove godine počinje 31. kolovoza, prema jednom izvoru upitan je nastup i Novaka Đokovića, koji je ne tako davno slao neke ultimatume ATP-u glede US Opena… Prema drugom izvoru na US Openu će ipak nastupiti Đoković, koji će predvoditi listu najpoznatijih tenisača, a osim njega tu će iz samog svjetskog vrha biti Dominic Thiem, Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas, Alexander Zverev, Matteo Berrattini, David Goffin i Marin Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.