Uoči utakmice na Poljudu policija pronašla veću količinu pirotehnike

Foto: fah

Skrivenu torbu s većom količinom pirotehnike pronašli su policijski službenici u petak prije utakmice na splitskom Poljudu između Hajduka i Hrvatskog dragovoljca, izvijestili su jutros iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu mjera osiguranja policija je pregledala stadion Poljud prije utakmice Hajduka i Hrvatskog dragovoljca, i pronašla torbu u kojoj se nalazilo 24 komada signalnih baklji-bengalki, 15 komada pirotehničkih sredstava F3 (topovski udari), 19 komada bljeskalica i dvije vrećice pirotehničke dimne smjese težine oko jednog kilograma.

Na mjestu događaja obavljen je očevid i provest će se istraživanje.

– Preventivnim djelovanjem policijskih službenika na terenu i pronalaskom skrivenih pirotehničkih sredstava prije početka utakmice smanjena je mogućnost zlouporabe pirotehnike na ovom javnom okupljanju, naveli su iz PU splitsko-dalmatinske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.