Uoči uzvratne utakmice Europske lige Hajduk dobio novog sponzora

Foto: Twitter

Splitski nogometni klub Hajduk potpisao je u utorak sponzorski ugovor sa Poliklinikom Medikol, odnosno njenom podružnicom u Splitu koja bi u budućnosti trebala olakšati i ubrzati oporavak igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditelj Medikolove podružnice Split Darijo Radović istaknuo je kako je do sada naglasak bio na bolesnicima, no sada se okreću zdravoj populaciji. Kazao je da su zbog toga u toj poliklinici u tijeku edukacije mlađeg osoblja, te da ulažu u opremu jer žele što prije riješiti probleme koji mogu nastati. Dodao je da konstantno imaju akcije za korisnike, a da se i razmišlja o dodatnim popustima za simpatizere Hajduka.

Direktor marketinga Hajduka Aljoša Bašić je nakon potpisivanja ugovora s novim sponzorom izjavio kako je to nova i velika stvar za klub jer je zdravlje igrača iznimno važno.

“Siguran sam da će ova suradnja dati mogućnost klubu da se nogometaši što brže oporave. Medikol prednjači s dijagnostičkim uređajima, koji su potrebni za medicinsku analizu. Ovaj ugovor je vrlo vrijedan za Hajduk, a za financijske detalje moram poštovati ugovorne strane”, rekao je Bašić ne otkrivši detalje ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poliklinika Medikol je svoja vrata u Splitu otvorila 2009. godine, a do sada su surađivali s Dinamom, Medveščakom, Cibonom i Cedevitom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.