Urugvajac Forlan odlazi u mirovinu

epa06361854 Draw assistant, former Uruguayan international Diego Forlan attend the Final Draw of the FIFA World Cup 2018 at the State Kremlin Palace in Moscow, Russia, 01 December 2017. The FIFA World Cup 2018 will take place from 14 June until 15 July 2018 in Russia. EPA/YURI KOCHETKOV

Urugvajac Diego Forlan, bivši igrač Manchester Uniteda i Atlético Madrida, objavio je u srijedu da u 40. godini odlazi u igračku mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odlučio sam prestati profesionalno igrati nogomet”, izjavio je nogometaš koji trenutačno igra za Kitchee SC u Hong Kongu.

“Nedavno su mi opet ponudili da još igram, a ja sam tražio izgovore no nisam više kometitivan i to je postalo preteško”, kazao je Forlan koji je 2015. prestao igrati za urugvajsku reprezentaciju.

S Urugvajem je 2011. osvojio Copa Americu i 2010. stigaod o polufinala svjetskog nogometnog prvenstva na kojem je proglašen najboljim igračem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se klupske krijere tiče, osvojio je Europsku ligu s Atléticom 2010. i naslova engleskog prvaka s Manchester Unitedom (2003).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.