US Open: Čilić opet zakomplicirao pa izborio meč protiv Thiema

epa08165157 Marin Cilic of Croatia in action against Milos Raonic of Canada during their fourth round match at the Australian Open tennis tournament at Melbourne Park in Melbourne, Australia, 26 January 2020. EPA/MICHAEL DODGE AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT EDITORIAL USE ONLY

Hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u treće kolo US Opena nakon što je svladao Slovaka Norberta Gombosa (ATP-104) sa 6-3, 1-6, 7-6 (2), 7-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još se jednom našao u neugodnoj situaciji. Dobio je prvi set sa 6-3, ali 104. igrač s ATP ljestvice uzeo je drugi set sa 6-1 i u trećem je imao prednost breaka i vodstvo 4-2. No, Čilić se uspio vratiti, dobio je treći set u tiebreaku, a potom i meč nakon tri sata borbe.

Tako se pridružio u 3. kolu US Opena Petri Martić, Borni Ćoriću i Donni Vekić.

U sljedećem kolu Čilić će igrati protiv Austrijanca Dominica Thiema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.