Uvjerljiva pobjeda Rangersa, dvije asistencije hrvatskog reprezentativca Barišića

Foto: fah

U prvom susretu prvog pretkola Europske lige škotski velikan Rangers je na gostovanju pobijedio gibraltarski St. Joseph sa 4-0 uz dvije asistencije hrvatskog reprezentativca Borne Barišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rangers je sva četiri gola zabio u drugom dijelu susreta, a strijelci su bili Ryan Jack (50), Sheyi Ojo (56), Connor Goldson (66) i Alfredo Morelos (77).

Barišić je asistirao Jacku za prvi, te Goldsonu za treći gol na utakmici, a dvije asistencije je upisao i James Tavernier.

Barišić je odigrao cijeli susret za goste, baš kao i Nikola Katić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratni susret je 18. srpnja na stadionu Ibrox.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.