Užasne scene iz Varaždina: Mladi veznjak pretrpio vanjski prijelom noge

Foto: Evarazdin

Nogometaši Varaždina izborili su osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa pobijedivši Rudeš 4-2 u šesnaestini finala. Utamica je donijela i mučne scene kad je kod vodstva Varaždina od 3-0 na Tomislava Turčina startao je Rudešov Toni Gorupec i slomio mu desnu nogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oštećen je i ligament jer je noga pukla kod zgloba. Bilo je šokantno za igrače jer je bila riječ o vanjskom prijelomu noge.

“Bilo bi bolje da smo izgubili 7-0 nego da se dogodila ova teška ozljeda. Takve ozljede znaju usporiti nogometnu karijeru, no siguran sam da će se Tomislav nakon svega vratiti još jači i bolji”, poručio je nakon utakmice trener Borimir Perkovićm piše evarazdin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.