Pozadina Kup utakmice u Petrinji – Strijelac gola za Hajduk odao priznanje Mladosti: ‘Nismo ih podcijenili, igrali su vrlo ozbiljno i organizirano!

Foto: snimka zaslona

Nogometaši petrinjske Mladosti, inače trećeligaški klub koji je nekoć davno igrao i Drugu jugoslavensku ligu, namučili su i zamalo iznenadili vodeći klub Prve hrvatske nogometne lige, splitski Hajduk, u šesnaestini finala Kupa Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat od 2:0 za goste iz Splita sugerira kako se radilo o rutinskoj pobjedi Splićana, no, nije bilo tako, konačnih 2:0 splitski je klub postigao u posljednjim minutama utakmice, do tada, kod 1:0 za Hajdukovce, domaćin je promašio nekoliko dobrih prilika, doduše, imali su i gosti šansi za pogodak, no, najveću od njih, uz, dakako, prilika iz kojih su pali golovi, sjajnom obranom anulirao je 40-godišnji vratar Mladosti, Vedran Kovačević. Nekoć davno nogometaš sisačke Segeste, i to u vrijeme dok je Segesta u hrvatskim okvirima bila vrlo ozbiljan klub.  Navodno je u jednom trenutku bilo čak i priča, barem medijskih kalkulacija, o prelasku Kovačevića u Dinamo, međutim, ostalo je sve na pričama, Kovačević još uvijek brani za Mladost i uz to ima i svoj stalni posao.

Strijelac prvog gola za Hajduk nakon utakmice i teške pobjede u Petrinji kod Mladosti, Anthony Kalik, nakon utakmice je jednim dijelom odao priznanje igračima petrinjske Mladosti:

”Ne mislim da smo podcijenili protivnika, samo se nismo brzo prilagodili, a protivnik je igrao vrlo ozbiljno i organizirano. Sretan sam zbog pogotka, uvijek je lijepo zabiti gol. Moramo se okrenuti nedjelji odmah, gostovanju u Puli, to je ono što se od nas sada očekuje…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk u nastavku Kup natjecanja, u osmini finala, igra kod Gorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.