(FOTO) Hrvatski vaterpolisti ostali bez finala: Španjolska ipak prejaka

epa08160203 Marc Larumbe of Spain in action during the men's European Water Polo Championship semi final match between Croatia and Spain in Budapest, Hungary, 24 January 2020. EPA/BALAZS CZAGANY HUNGARY OUT

Hrvatska vaterpolska reprezentacija nije uspjela izboriti finale Europskog prvenstva. Poražena je 9:8 od Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva četvrtina

Bukić je pokušao pogoditi u dalji kut, ali udara u vratnicu. Fernandez je promašio, a Macan zabija za 1:0. Briljira Bijač. Lopez brani. Miloš je pokušao s lijeve strane, ali Lopez ponovo zatvara prvi kut. I opet brani Bijač.

Druga četvrtina

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Granados zabija prvi gol za Španjolsku, ali vrlo brzo Bušlje nas vodi na 2:1. Fatović puca iz blizine, ali ga vratar Lopez zatvara. Alberto Munarriz donosi Španjolcima prvo vodstvo na utakmici 2:3. Bukić nas vodi na 3:3. Bijač brani, ali Delgado puca za 3:4, ali naši izjednačavaju na 4:4.

Treća četvrtina

Miloš puca, ali brani Lopez. Bušlje blokira udarac i obranili smo se, ali lopez skida Garcijin silovit udarac. Munarriz zabija, Lopez opet brani. Gol Miloša, ali Španjolci idu na 6:5. Bukić je proigran na drugoj vratnici za 6:6! Bukić tuče, ali Španjolsku spašava greda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrta četvrtina

Isključen je Bušlje. Granados vraća Španjolce u prednost. Joković iz daljine, ali nema gola. Joković nas vraća u egal. Promašio je Benić. Brani Lopez. Sad je 8:7 za Španjolsku. Španjolska je na 9:7. Zabija Vukičević za 9:8. Gotovo je, Hrvatska je izgubila 9:8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.