Valverde teški poraz Barcelone pokušao pravdati VAR-om

Foto: Twitter

Barcelona je u polufinalu španjolskog Superkupa protiv Atletico Madrida izgubila od Atletica 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, trener Barcelone za sve krivi VAR. U 75. minuti činilo se da je sve gotovo, Pique je zabio nakon slobodnjaka, ali ponovno se javlja VAR koji poništava njegov pogodak zbog malog zaleđa Vidala.

“Vidio sam situaciju na monitoru, ne mislim da je riječ o zaleđu. Vidal je bio u zaleđu možda milimetar ili dva, nije moguće povući tako savršenu liniju između dva igrača. VAR bi trebao biti pošten”, rekao je Valverde.

On ne misli da mu je trenerska pozicija upitna, ali mediji su već počeli pozivati na otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neoprostivo”, naslov je u katalonskom Sportu. Mundo Deportivo donosi naslovnicu na kojoj piše “Supervar”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.