Varaždin dočekuje Dinamo, Hajduk ugošćuje Goricu

Foto: fah

Danas se igraju preostale dvije utakmice 22. kola HNL-a. Od 15 sati, uz prijenos na HTV2, Dinamo gostuje kod Varaždina. Od 17.10 nogometaši Hajduka dočekuju Goricu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Dinama, potreseni turbulencijama u klubu te ne baš uvjerljivim partijama ovoga proljeća, idu od 15 sati na noge Varaždinu koji je doduše vezano dva poraza u nizu, ali prije toga je predstavljao veliku opasnost svima.

Stoga ne čudi da je strateg Modrih, Ante Čačić, uoči ove utakmice vrlo oprezan.

– Idemo na noge Varaždinu koji cijele sezone igra doista dobar nogomet. Rasterećeni su, igraju pred svojim navijačima i ondje je uvijek teško, kao što je bilo i jesenas kad smo s njima odigrali 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje i sljedeće.

– Rezultat ne prati igru Varaždina, u Puli su poraženi u posljednjoj minuti, iako su bili potpuno ravnopravni, možda čak i bliže pobjedi, no to je nogomet i takve stvari se znaju dogoditi, rezultat ponekad nije adekvatan s obzirom na prikazanu igru. Ipak, treba se sjetiti da su oni novaci u ligi. Pokazali su da su sjajna momčad i da bez obzira na protivnika pokušavaju igrati svoj nogomet. Prošlu utakmicu s Hajdukom su uvjerljivo poraženi, no do isključenja njihova igrača bio je to potpuno ravnopravan dvoboj, a to govori da nas čeka snažan protivnik i teška utakmica.

– Znamo što Dinamo predstavlja u hrvatskom nogometu, riječ je o trenutačno najboljoj i najkvalitetnijoj momčadi. Moramo biti na maksimumu ako se želimo nadati bodovima, ističe u najavi trener Varaždina Mario Kovačević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči Hajduk – Gorica

– Ovo je jako opasna utakmica, Gorica je ekipa koja je dobra, pa protiv Rijeke… pa Rijeka nije prošla u pola sata centar, na Maksimiru su odigrali 0:0, a ako netko misli da ćemo ih mi razbiti, to nije priča, rekao je u najavi utakmice trener Hajduka Ivan Leko.

– Ne smijemo izaći bojažljivo na Poljud, jer nitko se nije proveo dobro tako. Ako dođeš tamo samo kako bi se branio, onda nemaš nikave šanse, rekao je u najavi utakmice trener Gorice Željko Sopić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.