Varaždin i Šibenik podijelili bodove

Foto: fah

Nogometaši Varaždina i Šibenika u prvoj su utakmici 29. kola Prve HNL igrali 1-1 (1-0). Varaždin je poveo golom Đuraseka (11), a dragocjen bod Šibeniku osigurao je Jurić (75-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenik već devet kola nije upisao pobjedu, ostvario je tri remija i šest poraza, a Varaždin je u zadnjih šest kola osvojio samo tri boda, ima tri remija i četiri poraza.

Varaždin je svoju daleko bolju igru u prvom poluvremenu okrunio samo jednim pogotkom i to već u 11. minuti.

20-ak minuta prije kraja utakmice Kolarić je nespretno zakačio Sahitija, sudačka postava procijenila je kako je do kontakta došlo u kaznenom prostoru, a siguran izvođač najstrože kazne je u 75. minuti bio Jurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenik je stigao na šesto mjesto sa 28 bodova, jednim više od sedmog Slavena Belupa, a Varaždin na osmo mjesto sa 25 bodova, jednim više od devete Istre 1961. Posljednja je Lokomotiva sa 20 bodova.

Na vrhu je Dinamo sa 64 boda, dva manje uz utakmicu više ima drugi Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.