Vaterpolo: Bušlje i Obradović ponovno u Jugu

Vaterpolski klub Jug CO priopćio je kako će najbolji branič svijeta, hrvatski reprezentativac Andro Bušlje i sljedeće sezone ostati u klubu, dok će se nakon dvogodišnjeg izbivanja u redove dubrovačkog sastava vratiti jedan od najpolivalentnijih igrača svijeta Paulo Obradović. Bušlje je potpisao vjernost Jugu na četiri godine, dok je Obradović potpisao na tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon isteka starog ugovora, Bušlje najprije nije prihvatio uvjete koje mu je Jug ponudio. No, nakon pripremnog turnira reprezentacije u Zagrebu prošloga tjedna došlo je do obrata i novog razgovora s predsjednikom kluba Lukšom Jakobušićem nakon kojega je Bušlje odlučio ostati u Dubrovniku i sljedeće četiri godine igrati za matični klub.

“Istina, prošlog tjedna nismo našli zajednički dogovor. No, nakon povratka iz Zagreba, ponovno smo sjeli i razgovarali, nakon čega sam prihvatio ponudu kluba. Sretan sam! Ostajem u Jugu gdje sam i počeo igrati i nadam se da ćemo od iduće sezone ponovo biti momčad koja će svojim navijačima podariti puno sretnih trenutaka”, kazao je Bušlje.

Bušlje je s Jugom osvojio naslov prvaka Europe 2006. godine, četiri hrvatska Kupa i devet naslova prvaka Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dvogodišnjeg izbivanja iz matičnog kluba u Jug se vratio i Paulo Obradović.

“Bit će vremena za govore, za sada ću samo reći da sam presretan što sam se vratio u svoj klub i učinit ću sve da i trofeje vratimo doma u Grad. Tu im je i mjesto”, izjavio je Obradović.

“Vraćanjem Paula i zadržavanjem Andra potvrđujemo sve ono što radimo proteklih mjeseci u stvaranju kluba kakvog svi skupa želimo”, rekao je predsjednik Juga Jakobušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.