Vaterpolo: Radnički – Primorje EB 8:8

U dvoboju 13. kola skupine A Jadranske lige vaterpolisti Radničkog i Primorja EB igrali su u Kragujevcu neriješeno 8:8 (4:3, 1:2, 1:1 2:2), a Riječani su po prvi puta u ovom prvenstvu ostali bez pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primorje je poraza u samoj završnici obranama spašavao vratar Frano Vićan, dok su za Riječane najbolji strijelci na ovoj utakmici bili Sukno (3) i Radu (2). U ovoj skupini je POŠK u Splitu nadigrao Partizan s 13:7.

Na ljestvici skupine uvjerljivo vodi Primorje EB s 37 bodova, Radnički je drugi s 29, Mladost treća s 25, Partizan je četvrti s 21, a POŠK peti s 16 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.