Vatreni nakon Svjetskog prvenstva na meti velikih klubova: Milan Badelj četiri godine u rimskom Laziju…

Foto: Twitter

Hrvatski veznjak Milan Badelj trebao bi iduće četiri godine nositi dres jednog od najboljih talijanskih klubova – Lazija. Naime, na svojim službenim stranicama rimski klub potvrdio je dolazak hrvatskog reprezentativca te Joaquina Corree iz Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Badelj je s Lazijem potpisao ugovor na četiri godine, dok bi  Correa u dresu talijanskog kluba trebao ostati idućih pet sezona. Naravno, ambicije Lazija uvijek su vrh Serie A, dakle, borba za naslov prvaka te u najgorem slučaju plasman u Ligu prvaka.

Milan Badelj odigrao je zapaženu rolu u dresu hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. Bio je najbolji igrač u 3. utakmici grupne faze protiv Islanda, Hrvatska je pobijedila 2:1 a Badelj je zabio pogodak. Vatreni su stigli do finala SP-a ostvarivši jedan od najvećih hrvatskih sportskih rezultata u povijesti, Badelj je ipak na putu do finala manje igrao, njegovo mjesto zadnjeg veznog privremeno ili stalno, tek će se vidjeti, ”prisvojio” je Marcelo Brozović. Međutim, Badelj jednako dobro može odigrati i poziciju koju u reprezentaciji igraju Rakitić, odnosno Modrić, kao i klasičnog zadnjeg veznog.  Drugim riječima, Miki će u ne tako dalekoj budućnosti biti jedan od glavnih motora hrvatske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nakon SP-a Vatreni su postali izuzetno traženi na nogometnom tržištu. Na meti su brojnih velikih klubova. Primjerice, Ante Rebić je navodno na meti Manchester Uniteda, Andrej Kramarić Bayerna, Domagoj Vida Liverpoola

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.