Vatreni pobijedili i ljevičarske ekstremiste, kojima je istinu o Hrvatskoj rekao jedan – Nijemac!

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija, nažalost, zbog dočeka i zbog činjenice da su Vatreni odlučili da im na dočeku pjeva između ostalog i hrvatski branitelj Marko Perković Thompson, bila je izložena nekorektnim, na trenutke i brutalnim napadima dijela medija te ljevičarskih aktivista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, ogromna većina Hrvata diljem Hrvatske, u susjednoj Bosni i Hercegovini, kao i diljem svijeta, jasno je tijekom cijelog Svjetskog prvenstva, a onda i na samom dočeku, pokazala je što misli o ekstremistima koji su napadali, i još uvijek to čine, Vatrene, navodno zbog Thompsona. Makar je, to iskreno rečeno, samo izgovor, da nije Thompson bio  bi netko drugi. Naime, ekstremisti uvijek pronađu razlog, ako ga nema onda ga izmisle.  Kako netko jednom reče, Grdović i Škoro imaju sreće što žive u vremenu Marka Perkovića, inače bi oni bili najveće ”ustaše” u Europi i šire…

Šalu na stranu, nije da je pretjerano smiješno, no, Hrvatska je odnijela pobjedu i nad ljevičarskim ekstremistima. Nažalost, neki ne žele vidjeti ni kod zdravih očiju, ne žele čuti ni kod zdravih ušiju. Naime, najbolji komentar hrvatske nogometne reprezentacije i odnosa hrvatskog naroda prema Vatrenima dao je jedan – Nijemac.

Komentar je prokomentirala i poznata hrvatska glazbenica Meri Cetinić, riječima: ”Najvrijedniji komentar koji sam pročitala do sada između mora komentara u zadnje vrijeme je komentar jednog Nijemca…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti komentar, dakako, donosimo u nastavku:

”Hrvatski nogometaši su zvijezde sa ljudskim licem i naličjem,jednostavni, skromni koji se radosno i ponosno vraćaju među navijače, koji se zahvaljuju svakom pojedincu za podršku i uzvraćaju punim srcem, koji se ponose svojim navijačima kao i navijači s njima….

Jedna mala nacija, ne srami se drugog mjesta, ne krivi, ne psuje, ne očajava, ne randalura, ne optužuje, ne diže se u visine, ne napuhuje se….

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona radosno dočekuje svoju momčad, zahvalna za sve što su učinili u ime nacije, zahvalna za sve sate strepnje i navijanja, zahvalni što su jednostavno bili tu i dio sportskog velikog natjecanja, ponosni na njih kao da su im donijeli sve zlato ovoga svijeta i priređuju im doček kakav svijet nikada nije vidio…..

I svijet je zastao na trenutak, svijet je ostao bez teksta….

Nikada dosada još niti jedna momčad nije uspjela zagrijati srca cijelog svijeta i stoga s pravom nose naslov titule prvaka koja je osvojila naša srca….

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni su nam pokazali što je sport: čast, poštovanje drugih, respekt, neumorna borba na terenu do kraja, snaga volje, zajedništvo, ponos, radost, jednostavnost, poniznost, prihvaćanje i što su uistinu prave zvijezde u sportu….

Takav bi trebao biti sport: Fešta, a ne brutalna rivalnost hladnih proračunatih profesionalaca, zahvalnost na sudjelovanju na jednom ovakvom turniru, zahvalnost biti drugi…

Kad vlastita momčad izgubi onda ili ne pratiš više natjecanje i u vijestima čekaš rezultat, ili neka druga momčad mora ponuditi nešto spektakularno da bi ostao kao gledatelj prisutan do kraja…

Hrvatska nam je ponudila ono što nitko nije očekivao ni u snu i osvojila svijet, osvojila srce svijeta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvala Hrvatska!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.