Vatreni stigli u Zagreb: Ovacije za Modrića, Dalić dao kratku izjavu

26.06.2024., Zagreb - Hrvatski nogometni reprezentativci stigli na Medjunarodnu zracnu luku "dr. Franjo Tudjman". Luka Modric Photo: Robert Anic/PIXSELL

Nakon što je jučerašnjim rezultatima u skupini C potvrđeno ispadanje s Eura, hrvatski nogometaši malo su prije osam sati ujutro autobusom krenuli iz Resorta Mark Brandenburg u Neuruppinu prema berlinskoj zračnoj luci, odakle su u 11.49 poletjeli prema Zagrebu, gdje su sletjeli u 13.10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačko-austrijski dio momčadi, Josip Stanišić, Marin Pongračić i Luka Sučić, razdvojio se već pri polasku, njih trojica zaputili su se u München.

Dolazak većine hrvatske ekspedicije, u kojoj je većina igrača i cijeli stručni stožer, u Zagreb očekivao se malo poslije 11 sati, no zbog kašnjenja avion je sletio u 13.10.

Većina hrvatskih nogometaša nije bila raspoložena za izjave, dali su ih samo Borna Sosa i krako izbornik Zlatko Dalić. Luka Modrić je pozdravljen ovacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Tužni smo, ali lijepo je da su nas ljudi došli pozdraviti. Hvala im na tome. Nismo to očekivali, hvala svima, rekao je kratko.

– Smatramo da je moglo biti i u drugom smjeru s obzirom što smo pokazali protiv Italije. To je nogomet, kao što je izbornik rekao treba biti dostojanstven u porazima. Ne trebam ni komentirati koliko je lijepo bilo slušati hrvatsku himnu svaku utakmicu, pogotovo sad zadnju, gdje je 80 posto stadiona pjevalo. Velik je žal baš zato što nismo išli dalje. Nisam očekivao ljude, lijepo mi je za vidjeti, mislim da će se svi dečki obradovati, rekao je Borna Sosa.

Tko je, po njemu, favorit za naslov?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Po meni je Španjolska dosad pokazala najviše, najstabilnija je, sigurno će biti jako opasni. Uz njih bih dodao Njemačku, koja je domaćin i koja je isto pokazala dobre igre. Pretpostavljam da će prvak biti netko od te dvije momčadi.

Što će Sosa danas?

– Prvo idem doma na ručak kod mame, onda sve ostalo, zaključio je, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.