Vatreni trenirali ‘pojačani’ za petoricu, Juranoviću predah zbog vjenčanja

Rijeka,28.05.2024.- Drugi dan treninga nogometne reprezentacije Hrvatske na stadionu Rujevica u Rijei, a uoèi Europskog nogometnog prvenstva u Njemaèko0j.

Nakon što je izbornik Dalić na prvom treningu reprezentacije na pripremama za EURO imao na raspolaganju 12 reprezentativaca, danas se ta brojka povećala – u Rijeku su tako stigli Livaković, Erlić, Kramarić, te dvojac iz Dinama, Martin Baturina i Bruno Petković, koji su dobili kratki predah nakon kraja sezone i proslave naslova u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas za razliku od jučer na treningu na Rujevici nije bilo Ivana Perišića, koji trenira odvojeno i po planu, sutra stiže Pongračić, dok bi se uz ostale reprezentativce idućih dana trebao pridružiti i Nikola Vlašić.

Imamo i jedan lijep razlog za kratkotrajno napuštanje tabora Vatrenih, nakon večerašnjeg treninga reprezentaciju kratko napušta Josip Juranović, i to zbog vjenčanja, a u četvrtak se vraća u tabor.

A današnje druženje s medijima proteklo je u evociranju uspomena na katarsku broncu. U press-centru Orlano Rivetti održana je promocija knjige “Vatreni odsjaj” autora Marka Cvijanovića, o još jednoj lijepoj priči hrvatskog nogometa, o emociji, zajedništvu i putu do katarske bronce, ali i o finalu Lige nacija. Na samoj promociji bili su i izbornik Zlatko Dalić, predsjednik HNS-a Marijan Kustić i reprezentativci Dominik Livaković, Bruno Petković i Andrej Kramarić, koji su se još jednom prisjetili nezaboravnih trenutaka na posljednjoj svjetskoj smotri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska u Rijeci nastavlja pripreme i svakodnevne treninge, zatvorene za javnost do 3. lipnja, kada je od 19 sati na Rujevici na rasporedu pripremni ogled protiv Sjeverne Makedonije, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.