Vatreni u Turskoj po tri boda, Dalić najavio promjene

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija, Vatreni, u Bursi večeras od 20.45 igra drugi kvalifikacijski susret za Europsko prvenstvo 2024.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni su u prvoj utakmici na Poljudu remizirali s Walesom 1:1, a Turska je pobijedila Armeniju u gostima 2:1.

Hrvatska će igrati bez Marka Livaje i Brune Petkovića, a još je nekoliko nepoznanica u momčadi jer je izbornik najavio promjene u prvih 11.

– U napadu imamo Kramarića i Musu. Napravit ćemo neke zamjene sigurno, krenut ćemo s novim napadačem, a druge stvari ćemo složiti na neki drugačiji način. Svi su spremni za utakmicu, osim dvojice koja su otpala. Imamo za poziciju desnog krila Pašalića, Vlašića i Majera, naći ćemo pravo rješenje, rekao je Dalić u najavi utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Znamo kako je igrati u Turskoj, znamo kakva će biti atmosfera i sigurno neće biti lako. No, ipak smo mi Hrvatska, moramo se na terenu postaviti kao favorit i od prve minute ići na tri boda. Kad izgubiš dva boda u zadnjoj sekundi logično je da smo nakon Walesa bili tužni, ali ništa još nije izgubljeno, istaknuo je Ivan Perišić.

MOGUĆA POSTAVA PROTIV TURSKE:

Livaković – Sosa, Gvardiol, Šutalo, Stanišić- Modrić, Kovačić, Brozović – Perišić, Pašalić – Kramarić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.