Engleski novinar: Oršićeva situacija je zapanjujuća jer je on dobar igrač

Foto: fah

Engleski novinar Ryan Taylor govorio je o hrvatskom reprezentativcu Mislavu Oršiću (30), koji je u zimskom prijelaznom roku stigao u Southampton. Ipak, tamo se nije nametnuo kod obojice trenera, Nathana Jonesa i Rubena Sellesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oršićeva situacija je zapanjujuća jer je on dobar igrač, ali jednostavno nije bilo pravo vrijeme za dovođenje takvog igrača dok se boriš za ostanak. Oršiću je potreban niz utakmica kako bi pokazao kvalitetu, ali Southampton nema vremena davati igračima toliko utakmica koje su im potrebne”, izjavio je Taylor u razgovoru za GiveMeSport.

Dosad je u Premier ligi odradio samo sedam minuta te mu je cijena na Transfermarktu pala s 12 na sedam milijuna eura.

Izbornik Zlatko Dalić pozvao ga je za kvalifikacijske utakmice s Walesom (1:1) i Turskom, ali je rekao da će morati konstantno igrati u Southamptonu kako bi ponovno bio dio nacionalne selekcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog svega se pojavila priča o eventualnom povratku Oršića u Dinamo. Fiksni dio odštete u slučaju transfera Oršića u Southampton iznosi šest milijuna eura, a Southampton ga plaća u dvije rate. Zato postoji mogućnost da bi Dinao oprostio drugu ratu, a engleski klub na ljeto raskine ugovor s Oršićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.