Vatreni večeras na rasprodanom Poljudu započinju novi ciklus

vatreni
Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras od 20.45 sati na rasprodanom Poljudu započinje kvalifikacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj iduće godine. Vatreni predvođeni kapetanom Lukom Modrićem dočekuju reprezentaciju Walesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči susreta na maloj svečanosti od reprezentacije će se službeno oprostiti Dejan Lovren i Ivan Strinić.

Jasno je sada da nema Brune Petkovića, što znači da je gotovo sigurno kako će poziciju centralnog napadača zauzeti ljubimac splitske publike Marko Livaja.

– Želimo otvoriti kvalifikacije pobjedom. Imali smo sjajne rezultate u zadnjih pet godina, no još smo gladni pobjeda. Wales nas želi iznenaditi, ali i mi želimo pobjedu, kaže izbornik Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potencijalni sastavi:

Hrvatska: Livaković – Juranović, Šutalo, Gvardiol, Sosa – Modrić, Brozović, Kovačić – Kramarić, Livaja, Perišić

Wales: Ward – Williams, Mepham, Rodon, Roberts- Ampadu, Morrell – Wilson, Ramsey, James – Moore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.