‘Vatreni’ zaradili 12 milijuna eura!

Bordeaux, 21.6.2016. - Utakmica 3. kola skupine D na Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj: Hrvatska - Španjolska. Na fotografiji slavlje igraèa Hrvatske. foto HINA/ Damir SENÈAR/ lsd

Izborivši plasman u osminu finala Europskog prvenstva u Francuskoj, hrvatska nogometna reprezentacija je do sada zaradila 12 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNS je samo za plasman ‘vatrenih’ na EURO zaradio osam milijuna eura. Pobjeda u skupini protiv Turske i Španjolske donijela je savezu dva milijun eura, a remi protiv Češke još 500,000 eura.

Plasman u osminu finala donosi dodatnih 1,5 milijuna eura. Prema tome blagajna HNS-a bogatija je za ukupno 12 milijuna eura.

Plasman u četvrtfinale donio bi HNS-u dodatnih 2,5 milijuna eura, a u polufinale još četiri milijuna eura. Poraz u finalu donosi pet milijuna eura, a u pobjeda u finalu osam milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.