Večeras ključan derbi za prvaka Hrvatske: Ovdje ga se može pogledati

Zagreb, 30.08.2020. - Utakmica 3. kola Prve HNL Dinamo - Osijek. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Večeras od 20:30 igra se utakmica koja bi mogla odlučiti hrvatskog prvaka. Osijek će dočekati branitelja naslova Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi smo u tri utakmice protiv Dinama ove sezone pokazali da se možemo ravnopravno nositi s njima, čak i kad ja nisam bio trener. Rezultat je bio različit, ali odlučivali su detalji. Vjerujem da ćemo biti na visini zadatka te doći do tri boda”, rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica.

“Mi vjerujemo da smo za jednu nijansu bolja momčad, ali to moramo potvrditi na terenu. U velikom su zanosu, imaju gard pobjednika, a mi smo navikli na velike utakmice i teške situacije. Dinamo ima pobjednički mentalitet i na njemu gradimo temelj svoje sportske prepotencije da se i dalje sve pita nas”, poruka je Dinamovog trenera Damira Krznara.

Utakmica se može gledati na programu Arena Sport 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.