Večeras se nastavlja Liga prvaka

Danas se nastavlja osmina finala Lige prvaka. Nakon sudara velikana PSG- Chelsea 1:1, te Shakhtara i Bayerna bez pogodaka, današnja večer donosi manje atraktivne parove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 20:45 nastupaju:
Gelsenkirchen: Veltins Arena (61 973 gledatelja)
Schalke 04 – Real Madrid

Basel: St. Jakob – Park (38 512 gledatelja)
Basel – Porto

Favoriti ovih mečeva su svakako aktualni prvak Europe Real iz Madrida, te bivši prvak Porto. Bez obzira što madridski velikan nastupa bez ozlijeđenih Modrića, Jamesa i Ramosa apsolutni je favorit protiv Nijemaca. Bilo bi pravo iznenađenje bilo što osim prolaza Madriđana, pa čak i bilo koji rezultat osim pobjede Reala u obje utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici bi moglo bi biti interesantnije, iako su Portugalci favoriti. No, izbacivanje Liverpoola bi mogla biti dobra opomena Portu.

U svakom slučaju na HTV2 se može pogledati meč Schalke 04-Real, a na Arenasport 3 utakmica Basel-Porto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.