Vedran Martić: U kontaktu sam sa svima, uskoro objava popisa

Foto: snimka zaslona

Polako se bliži prvi krug završnice ovogodišnjeg Davis kupa. Domaćin je Split, na Gripama će od 12. do 17. rujna igrati Hrvatska, SAD, Nizozemska i Finska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Vedran Martić sastav treba prijaviti do 14. kolovoza.

– U kontaktu sam sa svim igračima, ovaj tjedan sam gledao tu i Marina Čilića, Ajdukovića, Prižmića. U kvalifikacijama je nastupio Nino Serdarušić. Borna Ćorić je odigrao Hopman kup s Donnom. Borna Gojo ide u Ameriku već na tvrdu podlogu. Tako da do 14.8. ću objaviti momčad, ali ta je momčad podložna promjenama, do meča mogu promijeniti tri igrača, rekao je u razgovoru za HTV izbornik hrvatske Davis kup reprezentacije, Vedran Martić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.