Veliki sportski dan: Rukometaši u lovu na zlato, vaterpolisti na broncu – evo gdje ih možete gledati

Foto: fah, HSV, montaža narod.hr

Hrvatski rukometaši danas protiv Španjolske od 16.30 u velikom finalu Europskog prvenstva u Stockholmu love jedino zlato s velikih natjecanja koje im nedostaje u bogatoj kolekciji medalja, a utakmicu možete gledati na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaterpolisti će u borbu za brončanu medalju protiv Crne Gore krenuti u 17.20, a utakmicu možete gledati na drugom programu HRT-a.

Hrvatski rukometaši već su igrali protiv Španjolske u drugoj fazi natjecanja, kada je Hrvatska u drugom poluvremenu gubila sa šest pogodaka razlike, ali je na kraju završilo neodlučeno 22:22.

Vaterpolisti su igrali protiv Crne Gore također u ranijoj fazi natjecanja. Tad su pobijedili Crnu Goru 11:10, iako su prije početka zadnje četvrtine imali vodstvo od 10:5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.