Veliki transfer na pomolu: Ivan Perišić između Manchester Uniteda i PSG-a!

Foto: fah

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić (28) nalazi se na izlaznim vratima Intera i karijeru bi mogao nastaviti u Manchester Unitedu ili Paris St Germainu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju talijanskih medija sportski direktor kluba Piero Ausilo nalazi se na ‘mini-turneji’ po Europi kako bi otkrio tko najviše nudi za hrvatskog reprezentativca.

Ausilo je ovoga tjedna razgovarao s čelnicima PSG-a, potom je otputovao u Manchester na novu rundu pregovora s vodstvom ‘Crvenih vragova’.

Talijani tvrde kako je PSG opasno zagrizao za Perišićeve usluge, a osim novaca Francuzi nude i igrače. Interu su najzanimljiviji argentinski krilni igrač Angel Di Maria, poljski veznjak Grzegorz Krychowiak, te brazilski branič Marquinhos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, nije tajna kako Mourinho obožava hrvatsko krilo. Portugalski stručnjak je nedavno doputovao u Zagreb kako bi nagovorio Perišića na prelazak u United. Nagađa se kako je Mourinho spreman platiti čak 60 milijuna eura odštete za usluge hrvatskog igrača.

Perišić je 2015. godine iz Wolfsburga prešao u Inter, potpisavši ugovor do ljeta 2020. Talijanski klub je tada platio 20 milijuna eura odštete, a sada bi mogao zaraditi tri puta više.

Ukoliko se ostvari transfer u Manchester United, Perišić bi postao najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti. Do sada je najveća odšteta plaćena za Matea Kovačića, Real Madrid je za njega Interu platio 31 milijuna eura. Slijedi Luka Modrić, čija je odšteta prilikom prelaska iz Tottenhama u Real Madrid iznosila 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Ausilio je u veljači ove godine izjavio kako Inter nema namjeru ovog ljeta prodati Perišića.

“Perišić je dio velikog projekta i ne želimo prodavati naše najbolje igrače. Ne možemo ni zamisliti Inter bez njega, a mislim da ni Perišić nema namjeru otići”, kazao je tada Ausilio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.