(VIDEO) Hercegovina slavi, Široki Brijeg bolji od Sarajeva, a Arenasport umjesto izvođenja jedanaesteraca puštala reklame!

Foto: Twitter

Nogometaši Širokog Brijega po treći put su u svojoj povijesti osvojili Kup Bosne i Hercegovine. U uzvratnoj utakmici finala Kupa momčad Širokog Brijeg slavila je protiv Sarajeva na Pecari. Očito je kako se kad je susjedna država u pitanju najbolji nogomet igra u Hercegovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Širokobriježani su nadoknadili zaostatak iz prve utakmice (0:1), pa su pobjednika odlučivali jedanaesterci. Tada je uslijedila prava drama. Nogometaši domaće momčadi bili su prisebniji kod izvođenja jedanesteraca te je nakon što je Čabraja zabio pobjednički pogodak zavladalo veliko slavlje. Zanimljivo je bilo tijekom izvođenja kaznenih udaraca kada je ozračje posve očekivano bilo vrlo uzavrelo, gledatelji koji su preko malih ekrana također napeto očekivali ishod uzbudljivog dvoboja na Arenasportu gledali su reklame.

Dakle, prije kraja uslijedilo je iznenađenje, naime, tijekom izvođenja kaznenih udaraca, dakle, u samom finišu, na vrhuncu zapleta. gledatelji pred malim ekranima imali prilike umjesto jedanaesteraca gledati promidžbene poruke. Ovakva situacija izazvala je brojne komentare nezadovoljnika na društvenim mrežama. Još se uvijek čeka objašnjenje Arenasporta koji je prenosio utakmicu. Kako je moguće prenositi utakmicu a ne vidjeti ono što je utakmicu odlučilo?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.