Veliko priznanje za hrvatski sport i plivanje: Ivan Varvodić počasni član LEN-a

Foto: fah

Na skupštini Europske plivačke federacije (LEN) održane u Marseilleu hrvatski sport i hrvatsko plivanje dobili su veliko priznanje. Ivan Varvodić izabran je za počasnog člana Europske plivačke federacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varvodić, koji trenutačno obnaša dužnost predsjednika Hrvatskog plivačkog saveza, dugogodišnji je sportski djelatnik.

U LEN-u je odradio dva mandata (osam godina) kao član LEN Biroa i jedan mandat kao član Tehničke komisije.

Svojim radom i ostvarenim rezultatima zaslužio je nominaciju za ovo najviše priznanje u porodici europskih vodenih sportova što su jednoglasno potvrdili svi delegati na Skupštini u Marseillu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojim dosadašnjim radom u Hrvatskom plivačkom savezu Ivan Varvodić ostavio je dubok trag prije svega kao direktor reprezentacija u razdoblju od 1992. do 2007.

Za vrijeme njegovog mandata hrvatski plivači osvojili su više od 200 medalja na svim velikim plivačkim natjecanjima od Alpe-Adria do Olimpijskih igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.