Trener Juga Vjekoslav Kobešćak: Protiv OSC-a u Ligi prvaka sa što manje padova u igri

Foto: fah

Vaterpolski klub Jug Croatia osiguranje u subotu na svom bazenu u Gružu u 6. kolu A skupine LEN Lige prvaka dočekuje OSC, a Jugov trener Vjekoslav Kobešćak na najavnoj konferenciji za medije u četvrtak ocijenio je tu utakmicu ‘teškom i vrlo važnom’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kobešćak je izjavio kako nijedna od momčadi nije zadovoljna dosadašnjim bodovnim učinkom.
“Nadam se da ćemo imati snage pobijediti. Od tri važne utakmice mi nismo nijednu prelomili na svoju stranu, tako da očekujem protiv Mađara okrenuti tu psihologiju, odnijeti pobjedu u napetoj utakmici u kojoj se igra na gol ili dva razlike”, rekao je Kobešćak.

Jugov trener smatra kako OSC spada među četiri najjače momčadi u Mađarskoj.
“Po imenima možda nisu toliko jaki kao na primjer Szolnok, ali su iskusni. Kao klasična mađarska momčad imaju izraženu igru u kontranapadu. Morat ćemo naše padove, kojih je bilo i bit će ih još, svesti na manju mjeru, odnosno kontrolirati rezultat u takvom slučaju”, izjavio je Kobešćak.

Igrač Juga Marko Macan istaknuo je da, premda je OSC vrlo neugodna momčad, Jug u Gružu uvijek igra na pobjedu.
“Očekujem da ćemo napokon proigrati kako želimo te da ćemo takav ritam zadržati te se na koncu plasirati na Final 8”, izjavio je Macan, dok je njegov suigrač Loren Fatović izdvojio OSC-ovu opasnu vanjsku liniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“OSC ima sjajnu vanjsku liniju s nizom dobrih šutera. Bit će težak zadatak zaustaviti ih, ali uz pokretljivu obranu možemo greške svesti na minimum”, istaknuo je Fatović.

Uoči 6. kola na ljestvici A skupine Jug CO sa 7 bodova drži četvrto mjesto, posljednje koje osigurava Final 8, a OSC mu uoči susreta u Gružu s bodom manje ‘puše za vrat’.

Utakmica Jug CO – OSC igra se u subotu 13. siječnja 2018. godine u 18.30 sati na bazenu u Gružu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.