Europa kup: Hrvatska vaterpolska reprezentacija porazom krenula u Splitu protiv Grčke

Foto: fah

Hrvatski vaterpolisti porazom su započeli turnir Europa kupa, novoga LEN natjecanja. U Splitu su svjetske prvake svladali Grci s 6-4 (2-1, 1-1, 2-1, 1-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

U čvrstoj utakmici s vrlo malo golova Hrvatska se nije snašla protiv upornih Grka, koji su prednost iz prve četvrtine sačuvali do samog kraja. Barakude su izjednačili u drugoj trećini na 2-2, ali to je bilo sve od svjetskih prvaka koji su vrlo loše igrali u napadu. Hrvatskoj ostaje da popravi dojam u susretima s Nizozemskom, Maltom i Srbijom.

Strijelci su za Hrvatsku bili Ante Vukičević (2), te Loren Fatović i Josip Vrlić po jedan, dok su Grke predvodili Vlachoupolos i Papanastasiou s po dva gola.

Ranije su sprski vaterpolisti uvjerljivo pobijedili Maltu s 17-3. U petak igraju Srbija – Grčka i Malta – Nizozemska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.